(+45) 21 78 78 07 - mail@riisdata.dk
Rådgivning & Salg
Server & Netværk
Office skabeloner
Microsoft 365
Kontakt
Server & Netværk
Rådgivning & Salg
Server & Netværk
Office skabeloner
Microsoft 365
Kontakt

 

img

Server / Cloud / Netværk

En gennemtænkt IT-infrastruktur er rygradden i fremtidens virksomheder

In-house server eller hosted cloud-løsning

Det er typisk de opgaver der løses i vriksomheden, der bestemmer hvilke teknologier der kan og bør vælges. Alle tænker cloud og det er også smart at have alt i "skyen", men det er ikke altid hensigtsmæssigt.

Nogle filer bør ikke ligge i cloud-løsninger enten pga. størrelse, link-henvisninger eller fortroligt indhold. Andre filer er klart bedst at få ud i hostede løsninger. Riis DATA analyserer jeres filer og arbejdsgange og kan sammensætte en passende løsning til jeres virksomhed. Om det rent cloud, lokal server eller et mix af begge verdener, kommer helt an på hvilke krav og ønsker I har til jeres lager, filer og brugeradministration.

Riis DATA er primært specialister indenfor Windows Server og Microsoft 365, men vi samarbejder med andre virksomheder der hvor vores egne kompetancer ikke slår til. I dag kan medarbejder sagtens arbejde i blandede miljøer PC/Mac eller PC/Linux uden at der er de store udfordringer så vi kan stort set få alle løsninger til at fungere.

 

Windows desktop eller Mac

Riis DATA er certificeret i Windows og Windows Server og kan derfor sammensætte miljøer så de arbejder sammen. Så om jeres virksomhed anvender PC eller Mac er ikke noget problem. Vi hjælper gerne med indkøb af udstyr samt opsætning og tilslutning til server og andre løsninger.

 

Netværket lokalt i virksomheden

Skal hastigheden opgraderes på jeres interne netværk, eller skal netværket deles op og afskærmes - vå hjælper Riis DATA gerne med dette. Vi samarbejder med elektrikkere der sørger for den rette kabling samt trækning af nye kabler. Riis DATA hjælper med inkøb, opsætning og konfigurering af routere, switches og trådløse Access Points.

 

Virksomhedens netværk eksternt

Virksomheder har brug for fleksibile medarbejder og data eller systemer der ligger lokalt i vikrsomheden skal ofte være tilgængelig eksternt. Få hjælp til den rette VPN-løsning således at medarbejderene kan skabe en sikret forbindelse ind til de data der er behov for når de arbejder eksternt. Riis DAT hjælper med at analysere og indhente priser m.m.

Remote support med Teamviewer

Kontakt Riis DATA

E-mail: mail@riisdata.com
Telefon: +45 2178 7807

Riis DATA ApS
Ellehøjen 8A
8520 Lystrup

CVR-nr.: 37798894